Jump to content
Sign in to follow this  
Domino5555

Single-player game crashes

Recommended Posts

Guys, I can't even load a mission before I crash, because it apparently can't create a save file. Does anyone have similar problems?

Share this post


Link to post

Yeah, I have the same issue on Windows! Don't know what's the cause... I followed the installation guide, except for the part where it says you must copy the KotF .pk3 files into the gamedata folder, I guess they meant the gamedata/base folder, otherwise the game launches as the default JA.

 

Here's the error message:

FS_CreatePath: failed to create path ".\KotF\saves"

Share this post


Link to post

Make sure your base folder is empty, then open up the file KotF_Engine.pk3, place the 3 dll files in there inside your KotF folder, then delete the engine pk3. Let me know if that works.

Share this post


Link to post

Apparently, after uninstalling Movie Battles II, I can't run KOTF, because SDL2.dll was not found.

Is it in your gamedata? Cause it's in the KOTF 2.1 Beta Zip.

Share this post


Link to post

Is it in your gamedata? Cause it's in the KOTF 2.1 Beta Zip.

Never mind. It was deleted when Movie Battles was uninstalled.

 

Anyway, I reinstalled everything, and I'm back where I started with the crashing.

 

So, there's only KOTF, but I have the save glitch. So which dll files do I take out?

Share this post


Link to post

Never mind. It was deleted when Movie Battles was uninstalled.

 

Anyway, I reinstalled everything, and I'm back where I started with the crashing.

 

So, there's only KOTF, but I have the save glitch. So which dll files do I take out?

 

All of the dll files inside of kotf_engine.pk3 place inside your kotf folder. After that, removed kotf_engine.pk3.

 

Apparently running as an admin also helps.

Share this post


Link to post

Hi, I have a problem too, in the game if i try to launch a missions , map or campaign , my game freeze on the loading screen and if i retourne to my desktop i have a message who say the game has stopped working . but sometime the game returns to menu and a message appears who is written  "Error: SV_SetUserinfo: bad index 970"

do you have any tips or solution for me please ?

(sorry for my english, i'm french)

 

(ps:by the way multiplayer mod work perfercly )

Share this post


Link to post

I have done the thing (Where I put the 3 dlls inside to the KotF folder) and it still crashes, I am using the Kotf Launcher, not the mod in the setup, I have the Clone Wars Stances, Along with some others, do you know how I can fix this?

 

Share this post


Link to post

I put the dlls in the gamedata and it crashes everytime i try to play a map

On 6/2/2020 at 8:46 AM, Fire Phoenix said:

Dlls go into GameData not KotF folder

What are the 3 dlls?

I just put everyone in the gamedata 

This is on my new comp on my other computer I had both the updater and launcher, but when I tried to figure out my new one I forgot it

now I have a new one with the launcher but no updater

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...