Jump to content
Sign in to follow this  
Spectrometer

Stuck in Dvorn

Recommended Posts

Hello. I am playing the mod and it has been working well so far, but, after passing the first mission in Dvorn (the one who makes you use stealth), the game gets stuck in the loading screen and I have to close it from the task manager (there is no crash, the screen just freezes in the loading screen).

Does anyone know what the cause could be?

Share this post


Link to post

Nobody reported this problem before, but it might depend on the JA version or your PC specifics. One person mentioned, that he couldn't load one of the next maps in a similar manner (but the game crashed) due to a wrong path way for the mod. Quite often people make a wrong folder inside the base folder, run the mod and then the issues begin. The issues was fixed with the right path name: it must be DP_Chapter1 (not DPChapter1).

You could try using Esc button multiple times during the loading screen and see whether the game would bring you to the Main Menu (it should do that). If so, you might check whether it made a Save File for the next map.

 

Spectrometer likes this

Share this post


Link to post

Thanks, NumberWan. Yes, I have already tried pressing Esc but the game doesn't create a Save.

I think the problem is with the path or the folders' names, I will try that then. 

Share this post


Link to post
On 7/17/2020 at 1:33 AM, Spectrometer said:

Thanks, NumberWan. Yes, I have already tried pressing Esc but the game doesn't create a Save.

I think the problem is with the path or the folders' names, I will try that then. 

Even if you fix the path to the main JA folder, you'll also have to check one more position: like C:\Users\Documents\My Games\OpenJK\DP_Chapter1 

Spectrometer likes this

Share this post


Link to post
On 7/18/2020 at 7:02 PM, NumberWan said:

C:\Users\Documents\My Games\OpenJK\DP_Chapter1 

This, i think, was the problem, I reinstalled everything again AND created this folder, and there was no bug anymore.

Now I can play normally for now, thanks!

NumberWan likes this

Share this post


Link to post
On 7/24/2020 at 1:54 AM, Spectrometer said:

This, i think, was the problem, I reinstalled everything again AND created this folder, and there was no bug anymore.

Now I can play normally for now, thanks!

Good! Have a nice play! 😉

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...