Jump to content

''Couldn't load default.cfg '' error.


Go to solution Solved by Circa,

Recommended Posts

Hi dear community, i've been struggling with one of the most error gamers come across in Enchanted mod. I Already extracted JAEnchanted to GameData folder, but there is something wrong. While trying to launch ''ja_enhanced.x86'' which is supposed to run the mod, im getting ''Couldnt load default cfg'' response. Here is what writes in end of crashlog text ;

1943 files in pk3 files
Couldn't load default.cfg

i'll be waitng for your solutions dear community

Link to comment

That means it can't find the assets. Default.cfg is found in assets2.pk3. Make sure the base folder with the asset files is in the GameData folder as well. Folder structure should be like below. Blue are folders, red are files.

  • Jedi Academy
    • GameData
      • base
        • assets0.pk3
        • assets1.pk3
        • assets2.pk3
        • assets3.pk3
      • jaenhanced
        • zZz_jaenhanced.pk3
      • jaenhanced.x86.exe
Link to comment
2 hours ago, Circa said:

That means it can't find the assets. Default.cfg is found in assets2.pk3. Make sure the base folder with the asset files is in the GameData folder as well. Folder structure should be like below. Blue are folders, red are files.

  • Jedi Academy
    • GameData
      • base
        • assets0.pk3
        • assets1.pk3
        • assets2.pk3
        • assets3.pk3
      • jaenhanced
        • zZz_jaenhanced.pk3
      • jaenhanced.x86.exe

https://imgur.com/ie3MNWE.jpg

 

https://imgur.com/fARPXB0.jpg

 

Sorry but somehow it didnt worked. İ sent images of folders above. As you directed, i checked but i didnt notice anything wrong. I hope these screenshots will guide you.

 

 

1 minute ago, Catatonix said:

 

 

Link to comment
  • Solution
6 hours ago, Catatonix said:

https://imgur.com/ie3MNWE.jpg

 

https://imgur.com/fARPXB0.jpg

 

Sorry but somehow it didnt worked. İ sent images of folders above. As you directed, i checked but i didnt notice anything wrong. I hope these screenshots will guide you.

 

 

 

Your screenshots show your folders aren’t set up the way I listed in my above post. You have 2 extra folders that aren’t needed, the jaenhanced folder goes directly in gamedata. Do not use the “Windows” or “Windows 32bit” folders.

Link to comment
6 hours ago, Circa said:

Your screenshots show your folders aren’t set up the way I listed in my above post. You have 2 extra folders that aren’t needed, the jaenhanced folder goes directly in gamedata. Do not use the “Windows” or “Windows 32bit” folders.

Well i didnt know about that if problem is Windows folder. Oh now it worked. I really appreciate for this. Again thanks for your guideance.

Circa likes this
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...