Jump to content

Who is watching?

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Operating System
    Windows 7

Who is watching?'s Achievements

Contributor

Contributor (1/10)

  1. Windows 7 - 64bit Intel Core i5-2410M CPU Display adapters listed under device manager: - Mobile Intel HD Graphics - Radeon HD6770M (I think this is the primary one) Let me know if you guys require any further specs, may the force be with us.
  2. GLDirect, that was easy.. I put "opengl32.dll" into the GameData folder and academy is now running thanks! I'm not sure where to put the rest of all these GLDirect files however.. Glitches noticed, - Intro words in space not appearing - Lightsaber not appearing in the lightsaber creation screen Anyone know much about where to place all these files in the GameData folder?
  3. Windows 7 home premium 64bit Error on application launch - could not load openGL subsystem.. Log: JA: v1.0.1.0 win-x86 Oct 24 2003 Initialising zone memory ..... ----- FS_Startup ----- Current search path: C:\GOG Games\Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy\GameData\base\assets3.pk3 (16 files) C:\GOG Games\Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy\GameData\base\assets2.pk3 (62 files) C:\GOG Games\Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy\GameData\base\assets1.pk3 (8320 files) C:\GOG Games\Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy\GameData\base\assets0.pk3 (15346 files) C:\GOG Games\Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy\GameData/base ---------------------- 23744 files in pk3 files execing default.cfg execing jaconfig.cfg couldn't exec autoexec.cfg ...detecting CPU, found Intel Pentium IV ------- Input Initialization ------- Skipping check for DirectInput Joystick is not active. ------------------------------------ ----- Client Initialization ----- ----- Initializing Renderer ---- ------------------------------- ----- Client Initialization Complete ----- --- Common Initialization Complete --- Working directory: C:\GOG Games\Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy\GameData Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL succeeded ...setting mode 4: 800 600 FS ...using desktop display depth of 8 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created window@0,0 (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 8, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 8, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (4) ...setting mode 3: 640 480 FS ...using colorsbits of 16 ...calling CDS: ok ...created window@0,0 (640x480) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ----- CL_Shutdown ----- ----------------------- GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
  4. Okay so I made a restore point then used AMD Autodetect utility which suggested the drivers and presented a download link, I proceeded to download and install the drivers and once the installation was successfully "finished" I am left with an error message saying.. "No AMD graphics driver is installed. or the AMD driver is not functioning properly. Please install the AMD driver appropriate for your AMD hardware." Not only this but the screen resolution seems to be in 800x600 mode. Here is the installation log report, I can't find any errors, the installation seems to be "successful" Catalystâ„¢ Install Manager Installation Report 05/28/16 21:26:13 Hardware information Name AMD Radeon HD 6700M Series Manufacturer Advanced Micro Devices, Inc. Device ID 0x6740 Vendor ID 0x1002 Class Code 0x030000 Revision ID 0x00 Subsystem ID 0x1657 Subsystem vendor ID 0x103c Other hardware Existing packages AMD Catalyst Install Manager AMD APP SDK Runtime AMD Display Driver AVIVO Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable HydraVision AMD Drag and Drop Transcoding AMD Media Foundation Decoders Catalyst Control Center Packages for install AMD Catalyst Install Manager Final Status: Success Version of Item: 8.0.916.0 Size: 20 Mbytes AMD Display Driver Final Status: Success Version of Item: 15.200.1062.1004 Size: 90 Mbytes AMD Catalyst Control Center Final Status: Success Version of Item: 2015.0804.21.41908 Size: 150 Mbytes Other detected devices Error messages Does anyone have any suggestions as to where I should go from here?
  5. Hey again ensiform, my graphics card is an AMD Radeon HD 6770M if that helps. I would try to do this myself but I'm just not sure exactly what I need to download, and also what to do about the OpenGL thing.
  6. Oh.. OpenJK: v1.0.1.1 win_msvc-x86 Mar 20 2016Initialising zone memory .....----- FS_Startup -----Current search path:C:\Users\Phillip\Documents\My Games\OpenJK\baseC:\GOG Games\Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy\GameData\base\assets3.pk3(16 files)C:\GOG Games\Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy\GameData\base\assets2.pk3(62 files)C:\GOG Games\Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy\GameData\base\assets1.pk3(8320 files)C:\GOG Games\Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy\GameData\base\assets0.pk3(15346 files)C:\GOG Games\Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy\GameData\base ----------------------23744 files in pk3 filesexecing default.cfgexecing openjk_sp.cfgcouldn't exec autoexec_sp.cfgRunning Jedi Academy Mode----- Client Initialization ---------- Initializing Renderer ----Trying to load "rdsp-vanilla_x86.dll" from "C:\GOG Games\Star Wars JediKnight - Jedi Academy\GameData"...------------------------------------ Client Initialization Complete -------- Common Initialization Complete ---SDL using driver "windows"Initializing displayDisplay aspect: 1.779...setting mode 3: 640 480Using 16 color bits, 16 depth, 8 stencil display.Available modes: '1366x768 1360x768 320x200 640x400 512x384 640x480 800x6001024x768'Initializing OpenGL extensions...no supported texture compression method found.....ignoring texture compression...GL_EXT_texture_env_add not found...GL_EXT_texture_filter_anisotropic not found...using GL_EXT_texture_edge_clamp...GL_ARB_multitexture not found...GL_EXT_compiled_vertex_array not found...GL_NV_register_combiners not found...GL_ARB_vertex_program not found...GL_ARB_fragment_program not found GL_VENDOR: Microsoft CorporationGL_RENDERER: GDI GenericGL_VERSION: 1.1.0GL_WIN_swap_hint GL_EXT_bgra GL_EXT_paletted_textureGL_MAX_TEXTURE_SIZE: 1024GL_MAX_ACTIVE_TEXTURES_ARB: 0 PIXELFORMAT: color(16-bits) Z(16-bit) stencil(8-bits)MODE: 3, 640 x 480 fullscreen hz:N/AGAMMA: hardware w/ 0 overbright bitsrendering primitives: multiple glArrayElementtexturemode: GL_LINEAR_MIPMAP_NEARESTpicmip: 3texture bits: 16lightmap texture bits: 0multitexture: disabledcompiled vertex arrays: disabledtexenv add: disabledcompressed textures: disabledcompressed lightmaps: disabledtexture compression method: Noneanisotropic filtering: disabled Dynamic Glow: disabled ------- sound initialization -------SDL_Init( SDL_INIT_AUDIO )... OKSDL audio driver is "xaudio2".SDL_AudioSpec: Format: AUDIO_S16LSB Freq: 44100 Samples: 1024 Channels: 2Starting SDL audio callback...SDL audio initialized.UI menu load time = 292 milli seconds]condump console.logCon_Dump_f: Only the ".txt" extension is supported by this command!]condump console.txtDumped console text to console.txt.
  7. I tried to however it gave me this.. I have simply installed Jedi Knight, downloaded OpenJK and copied it's contents into my GameData folder, just to be sure that is correct etc, if you would like any more information please let me know, thank you.
  8. I will get this working, it may take a while but it WILL happen, perhaps I could see a screenshot of one or two "gamedata" folders, just to make sure I have all the key elements within?
  9. I started a game in both single player and multiplayer and it seems to be the same glitch that happens at the menu, the only way I can describe it is that everything is repeating, the sound is repeating, the camera movements are repeating, the player movements are repeating. Like a bumpy road for instance that "bop" sound you hear when you start a mission, you will here that like 6 times or so before it stops, so it happens once the first time then it's like "bopbopbopbopbop" and fades away, same thing with the character movements etc, it was like a parallel universe to be honest. I wonder what could be causing this, as the game looks great, it doesn't seem to want to crash, it's almost as if some setting is not correct or something..
  10. Oh haha! I am not too advanced, I forgot to paste the extracted files into my GameData folder, I have since done that and have successfully played OpenJK! Ok so after doing this I then removed the opengl.dll from GameData and proceeded to launch OpenJK, it actually still launched but glitched to all hell, here is a screenshot of the menu the audio was also repeating itself and full of bugs.. How do you guys think I should proceed from here, also I have noticed your names are all in the OpenJK credits.
  11. Ah yes I see, how do I run these binaries? (Perhaps someone could send me a working game with OpenJK within an email or something, would that be easier?) Either way, I am always eager to learn. *Take note that I still seem to "require" the opengl32.dll in my GameData folder and that my AMD drivers are now 11.12
  12. My pc is a hp pavilion from 2011, ATI seems to have been re-branded to AMD but you see lots of "ATI/AMD" references, just installed the 11.12 drivers to no avail as it still needs opengl, thanks anyway.. I will keep trying.
  13. My PC is a HP Pavilion dv6-6134tx and uses the ATI Radeon graphics, I have noticed there are threads online about this particular setup crashing JK, in fact I got the opengl dll idea from a thread claiming that it fixed it, so I am unsure if it is the best thing for it, or if I can upgrade my drivers to something that works, like I said I have searched and am still unsure what exact drivers I would install in my system. http://lucasforums.com/showthread.php?t=206018 ^ Thread discussing opengl "fix" I have noticed a bug or two in the game and my GtkRadiant seems to be having trouble also, so this possibly may be linked, I am currently downloading the ATI 11.12 Drivers mentioned in the update towards the end of the OP's post.
×
×
  • Create New...